در حال بارگذاری...

logo
خرید پادباکس

در حال بارگذاری...

close

اندروید باکس

11 تا از پرکاربردترین اپلیکیشن های اندروید باکس

توسط مدیر سایت 28 مرداد 1402

11 تا از پرکاربردترین اپلیکیشن های اندروید باکس

بسیاری از اپلیکیشن‌های پرکاربرد وجود دارند که به صورت پیش فرض بر روی اندروید باکس‌ها باتوجه‌ به نیاز کاربران نصب شده اند. از سرویس‌های استریم ویدئو گرفته تا بازی و مجله اما چه اپ‌هایی است که وجودشان روی اندروید باکس ضروری است!

 

یکی خوره فیلم و سریال است و یکسره در اپ‌های پخش آنلاین می‌گردد و یکی دیگر ورزشی بین است و هیچ لحظه و اتفاقی را در پخش زنده برنامه‌های تلویزیونی از دست نمی‌دهد.

یکی دیگر دنبال شنیدن موسیقی یا پادکست از اپ‌های مخصوص آن است و بعضی هم دوست دارند که روی اندروید باکسشان بازی نصب کنند و با بقیه مشغول بازی شوند.

فرقی نمی‌کند شما جزو کدام دسته از این افراد باشید، به‌هرحال تعدادی اپ و برنامه سرگرمی و کاربردی وجود دارد که از نان شب هم برای اندروید باکس واجب‌تر است.

 

معرفی بهترین اپلیکیشن‌های اندروید تی وی

 

اندروید باکس‌ها و تلویزیون‌های هوشمند معمولن با تعدادی اپ پیش‌فرض به شما فروخته می‌شود اما با اتصال به گوگل‌پلی یا دیگر فروشگاه‌های اپ، می‌توانید تعداد بسیار بیشتری برنامه و اپ را دانلود و نصب کنید.

 

متأسفانه، تعداد زیادی از این اپ‌ها و سرویس‌ها در ایران فیلتر یا تحریم هستند و امکان دسترسی به آنها به‌سادگی وجود ندارد.  

در این مقاله سعی می‌کنیم پس از معرفی مهم‌ترین اپ‌های خارجی، نمونه‌های مشابه ایرانی آن را هم به شما معرفی کنیم تا در صورت در دسترس نبودن موارد خارجی بتوانید از محصولات ایرانی استفاده کنید.

 

ام ایکس پلیر MX Player

MXplayer

 

ام ایکس پلیر یکی از آن اپ‌هایی است که سال‌هاست جای خودش را روی بسیاری از گوشی‌های هوشمند بازکرده و کاربران زیادی دارد و حالا تبدیل به محبوب‌ترین اپ پلیر روی اندروید باکس و اسمارت تی‌وی هم شده است.

این اپلیکیشن بیشترین میزان دانلود را به‌عنوان یک پخش‌کننده چندرسانه‌ای در گوگل‌پلی دارد. 

همچنین می‌تواند تعداد بسیار زیادی از کدک‌های ویدئویی را پخش کند (تقریبن تمام کدک‌ها را!) و از فایل‌های زیرنویس هم به‌راحتی پشتیبانی می‌کند. پس برای علاقه‌مندان فیلم و سریال که عادت به تماشا با زیرنویس دارند، یک انتخاب عالی است.  

یکی از قابلیت‌های مفید این اپلیکیشن این است که می‌تواند فایل‌های ذخیره شده روی حافظه جانبی یا داخلی را هم بدون احتیاج به هیچ برنامه دیگری بخواند و پخش کند.  

 

خوشبختانه این اپ فیلتر نیست و شما می‌توانید آن را از گوگل‌پلی دانلود و نصب کنید. درصورتی‌که برای اتصال به گوگل‌پلی مشکل داشتید، می‌توانید از برنامه‌های جایگزین مانند پاد استور که به‌صورت اختصاصی برای پلتفرم پادباکس تولید شده است استفاده کنید. 

 

اسلینگ تی‌وی SlingTV 

 

sling aplication

 

دوران استفاده از آنتن‌های تلویزیونی رو به پایان است و بیشتر کاربران ترجیح می‌دهند تمام کارها و نیازهایشان را با استفاده از اینترنت انجام دهند. اسلینگ تی‌وی مخصوص کسانی است که آنتن تلویزیونی ندارند اما جزو علاقه‌مندان به تماشای برنامه‌های تلویزیونی هستند.  

اپ اسلینگ تی‌وی طیف گسترده‌ای از شبکه‌های تلویزیونی مانند برنامه‌های ورزشی، سبک زندگی، اخبار و... را پوشش می‌دهد.  

نصب این برنامه رایگان است اما برای استفاده از شبکه‌های تحت پوشش آن باید هزینه اشتراک بپردازید.

برنامه جایگزینی که ما به شما پیشنهاد می‌کنیم، تلوبیون است.

تلوبیون سرویسی متعلق به صداوسیما است و به‌صورت زنده بیش از 60 شبکه رادیویی و تلویزیونی را پخش می‌کند. علاوه بر این و با استفاده از اپ تلوبیون شما قادر هستید به آرشیو تمام برنامه‌های صداوسیما هم دسترسی داشته باشید. 

سرویس تلوبیون پلاس به‌صورت مجانی به پخش فیلم و سریال‌های ایرانی یا دوبله شده فارسی می‌پردازد که با استفاده از همان اپ اصلی می‌توانید آنها را هم تماشا کنید. 

 

نتفلیکس Netflix 

netflix App

 

غول پخش آنلاین فیلم و سریال که قواعد تماشای محتوا را در جهان عوض کرد، به‌عنوان یکی از ضروری‌ترین اپ‌هایی که باید روی هر اندروید باکس و اسمارت تی‌وی نصب شود شناخته می‌شود.  

نتفلیکس احتیاج به معرفی بیشتر ندارد و حتی به‌احتمال زیاد، پیش‌ازاین روی اندروید باکس شما نصب شده است اما اگر این‌طور نبود می‌توانید به‌راحتی آن را از گوگل‌پلی دانلود و نصب کنید.

اشتراک نتفلیکس به شما امکان دسترسی به تعداد نامحدودی از فیلم و سریال را می‌دهد که برای پرکردن اوقات فراغت عالی است اما باز هم ما ایرانی‌ها با مسئله تحریم و فیلترینگ روبه‌رو هستیم!

پس بیایید سراغ مهم‌ترین نمونه‌های مشابه نتفلیکس برویم: فیلیمو و نماوا. این دو سرویس ایرانی چند سالی است که رقابت سختی را با یکدیگر شروع کرده‌اند و سعی می‌کنند سهم بزرگ‌تری از بازار تماشاچیان آنلاین را به خودشان اختصاص بدهند.
 

البته این دو اپ به‌صورت پیش‌فرض روی هیچ اندروید باکسی (به‌جز محصولات اختصاصی خودشان: فیلیمو باکس و نماوا تی‌وی) نصب نیستند و شما باید آنها را روی اندروید باکس خودتان نصب کنید. 

 

اپلیکیشن پلکس Plex

 

Plex App

 

پلکس به شما کمک می‌کند تا فایل‌ها و برنامه‌های خودتان را روی دستگاه‌های مختلف مدیریت کنید.

وقتی که شما بیش از یک دستگاه برای استفاده روزمره داشته باشید، بهتر است امکان همگامی روی تمام آنها و دسترسی به محتواهایشان را هم داشته باشید.

درواقع پلکس با اتصال به محتوای ذخیره شده روی گجت‌های مختلف، امکان دسترسی و پخش آنها را روی هر دستگاهی برایتان امکان‌پذیر می‌کند. شما می‌توانید فیلم را در میانه‌های تماشای آن از روی گوشی هوشمند قطع کنید و ادامه‌اش را روی تلویزیونی که به اندروید باکس و پلکس مجهز است ببینید.

خوشبختانه این اپلیکیشن در ایران فیلتر و تحریم نیست (در هنگام نوشتن این مقاله!) و می‌توانید از آن روی اندروید باکس خودتان استفاده کنید. 

 

ایراسکرین AirScreen

 

ایراسکرین

 

دستگاه‌هایی که از سیستم‌عامل‌های مبتنی بر اندروید استفاده می‌کنند، به‌صورت پیش‌فرض از گوگل کست Google Cast هم پشتیبانی می‌کنند. وجود گوگل کست به این معنی است که شما می‌توانید محتواهای مختلف را از تلفن هوشمند اندرویدی خودتان یا سایر محصولات گوگل (مرورگر کروم و کروم بوک‌ها) به‌صورت مستقیم و به‌راحتی به تلویزیونتان ارسال کنید.

اما ایرپلی AirPlay اپل در دستگاه‌های اندرویدی پشتیبانی نمی‌شود. اگر شما یک گوشی هوشمند اپل دارید و می‌خواهید محتواهای روی گوشی را روی تلویزیون هم ببینید، بهترین راهکار استفاده از ایراسکرین است.
 

ایراسکرین به شما امکان می‌دهد که صفحه آیفون یا آی‌پد خودتان را روی صفحه تلویزیون بیندازید.

 

برنامه اسپاتیفای spotify

 

اسپاتیفای

 

غول پخش آنلاین موسیقی جهان که رقبای زیادی هم دارد، از آیتونز گرفته تا یوتیوب موزیک و ساوند کلود.  

اسپاتیفای باتوجه‌به تعداد کاربران و کیفیت سرویسی که دارد به‌صورت پیش‌فرض روی بسیاری از اندروید تی‌وی ها و دستگاه‌های اندروید باکس نصب شده است.
 

شما می‌توانید از بخش رایگان اسپاتیفای استفاده کنید اما باید خودتان را برای شنیدن هرچند دقیقه یکبار آگهی‌های بازرگانی آماده کنید.
 

درصورتی‌که سراغ سرویس اشتراکی اسپاتیفای بروید، با دنیای خارق‌العاده‌ای از موزیک و پلی لیست‌های جذاب روبه‌رو خواهید شد.  

یکی از جذابیت‌های کاربردی اسپاتیفای نسبت به دیگر سرویس‌های مشابه، پلی لیست‌های متنوع آن است که جای دیگری نمی‌توانید آنها را پیدا کنید. 
 

اسپاتیفای هم مانند تقریبن تمام سرویس‌های پخش آنلاین موسیقی خارجی، در ایران فیلتر است و تحریم! شما با استفاده از VPN می‌توانید به محتوای این اپ دسترسی پیدا کنید اما برای بسیاری از کاربران، نصب و راه‌اندازی VPN روی اندروید باکس و تلویزیون هوشمند چندان آسان نیست.
 

اپلیکیشن بیپ‌تونز

یکی از سرویس‌های مشابه ایرانی است که می‌توانید اپ آن را دانلود و روی اندروید باکس خودتان نصب کنید.  

تنوع و خدمات این سرویس قطعن به‌اندازه اسپاتیفای نیست اما برای استفاده معمولی و بدون فیلتر، بهترین گزینه‌ای است که در اختیار کاربران ایرانی است. 

 

اپ توییچ Twitch 

 

توییچ

 

اگر از علاقه‌مندان به تماشای پخش زنده بازی‌های ویدئویی توسط بازیکنان حرفه‌ای یا آماتور هستید، توییچ همان اپی است که روی اندروید باکس خودتان به آن احتیاج دارید.  

در توییچ بازیکنانِ بازی‌های ویدئویی به پخش مستقیم و زنده بازی‌کردن خودشان می‌پردازند و طرف‌داران آنها هم دنبالشان می‌کنند.
 

شاید برای بسیاری از افراد، تماشای بازی‌کردن یک نفر دیگر کاری احمقانه به نظر برسد اما کاربران و طرف‌داران توییچ بسیار زیاد هستند.
 

توییچ علاوه بر اینکه سرویس پخش زنده بازی است، یک شبکه اجتماعی مختص بازیکنان ویدئو گیم هم هست که افراد مختلف را از گوشه‌وکنار دنیا به هم وصل می‌کند.
 

سرویس توییچ مدت‌هاست که در ایران فیلتر شده و به بازیکنان ایرانی خدمات نمی‌دهد.
 

آپارات گیم یکی از سرویس‌هایی بود که مدتی در این زمینه فعالیت کرد و توانست کاربران خوبی را هم به خودش علاقه‌مند کند اما مدیرعامل آپارات در یک پیام ویدئویی، خبر از خاموشی سرورهای این سرویس برای همیشه داد و گفت که این محصول را به یکی از کشورهای عربی منتقل خواهد کرد.
 

جایگزین دیگری که برای علاقه‌مندان به پخش آنلاین بازی‌های ویدئویی وجود دارد، پلی پاد است.
 

پلی پاد، کنسول بازی‌های ابری است که می‌توانید با نصب اپ آن روی اندروید باکس به خدمات مختلفی که این سرویس ارائه می‌دهد دسترسی داشته باشید. 

 

نرم افزار کودی Kodi 

 

کودی

 

کودی هم عملکردی مانند پلکس دارد و به شما اجازه سازماندهی و مدیریت فایل‌های مختلفی که در گجت‌های مختلف دارید را در یک جا می‌دهد.  

کودی دارای تعداد تقریبن بی‌پایانی از افزونه‌ها است که می‌تواند امکان دسترسی شما به سرویس‌های مختلفی مانند استریم ویدئو، پخش زنده تلویزیونی، به‌روزرسانی آب‌وهوا، اخبار، ابزارهای کاربردی و... را فراهم کند.
 

کودی امکان ضبط برنامه‌ها با کیفیت بالا را به کاربرانش می‌دهد و از بسیاری از فرمت‌های صوتی و تصویری هم پشتیبانی می‌کند.
 

کودی رابطی است که بین کاربران و سرورهای مختلف وجود دارد و امکان دسترسی آنها به هزاران فیلم و سریال را فراهم می‌سازد. 

کودی در حال حاضر فیلتر نیست اما امکان دسترسی به تمام محتواهایی که از طریق آن ارائه می‌شود هم وجود ندارد. 

 

ایکس-پلور فایل منیجر X-plore File Manager 

 

ایکس پلور

 

فایل منیجرها یکی از ضروری‌ترین اپ‌ها برای هر گجتی هستند و همیشه احتیاج به یکی از آنها وجود دارد.  

اپ‌های مختلفی در زمینه مدیریت فایل وجود دارد و ممکن است شما طرف‌دار هرکدام از آنها باشید اما باتوجه‌به بازخوردی که از کاربران اندروید باکس و اندروید تی‌وی وجود دارد، ما از بین مواردی مانند Total Commander و TvExplorer و AnExplorer File Manager، به شما ایکس-پلور فایل منیجر را پیشنهاد می‌کنیم.
 

شما می‌توانید با استفاده از ایکس-پلور فایل منیجر حافظه داخلی اندروید باکس یا تلویزیون خودتان را هم کنترل و مدیریت کنید.
 

ایکس-پلور فایل منیجر نه‌تنها بهترین اپ مدیریت فایل برای اندروید باکس بلکه یکی از ضروری‌ترین و بهترین اپ‌هایی است که روی دستگاه خودتان به آن احتیاج دارید.
 

ازآنجایی‌که ایکس-پلور فایل منیجر یک اپ داخلی است و برای کارکردن احتیاجی به اینترنت ندارد، مشکل فیلترینگ را در هنگام استفاده از آن نخواهید داشت.
 

تنها مشکلی که ممکن است پیش بیایید این است که با بسته‌شدن سرویس‌هایی مانند گوگل‌پلی، دسترسی راحتی به آپدیت‌های این برنامه نتوانید پیدا کنید. 

 

برنامه اپتوید Aptoide 

 

اپتوید

 

گوگل‌پلی به‌خاطر ملاحظات مختلفی که دارد، امکان آپلود و حضور بعضی از اپلیکیشن‌ها را روی پلتفرم خودش نمی‌دهد.  

با اینکه استفاده از گوگل‌پلی برای دانلود و نصب اپ، امن‌ترین راه ممکن است اما گاهی احتیاج به اپ‌هایی برای اندروید باکس خودمان داریم که روی گوگل‌پلی وجود ندارند. یکی از راه‌های جایگزین برای گوگل‌پلی، اپتوید است.
 

اپتوید به شما امکان می‌دهد که بدون هیچ محدودیت جغرافیایی یا مشکل سازگاری برنامه با صفحه عریض تلویزیون، به هزاران اپ دسترسی داشته باشید. 
 

البته سایت و اپ اپتوید در ایران فیلتر است اما گزینه‌های جایگزین خوبی برای این برنامه در دسترس شماست، از کافه‌بازار بگیرید تا مایکت و پاد استور.
 

پاد استور فروشگاه اختصاصی اندروید باکس پادباکس است که برنامه‌های موجود در آن برای اجرا روی صفحه عریض تلویزیون بهینه‌سازی شده‌اند و اگر قصد دانلود برنامه از فروشگاه دیگری به‌جز گوگل‌پلی را دارید، قاطعانه به شما پاد استور را پیشنهاد می‌کنیم. 

 

گوگل کروم Google Chrome 

تصور یک گوشی هوشمند که گوگل کروم روی آن نصب نشده باشد عجیب است اما درباره اندروید باکس و اندروید تی‌وی ها این مسئله فرق می‌کند، بسیاری از مدل‌ها و نسخه‌ها این اپ ضروری و حیاتی را به‌صورت پیش‌فرض ندارند!
 

نکته عجیب‌تر اینکه گوگل هنوز نسخه مخصوص اندروید تی‌وی را برای تلویزیون‌های هوشمند طراحی و منتشر نکرده است اما باز هم باتوجه‌به کیفیت و کارایی مرورگرهای مختلف، به شما پیشنهاد می‌کنیم از همان گوگل کروم برای وب‌گردی با اندروید باکستان استفاده کنید.
 

این‌جوری دیگر لازم نیست وسط تماشای یک فیلم گوشی هوشمندتان را بردارید و معنی یک اصطلاح را گوگل کنید، بازیگران فیلم و پروژه‌های قبلی و بعدی‌شان را سرچ کنید و... همه این کارها را می‌توانید روی تلویزیون انجام دهید و احتیاجی به گجت‌های جانبی ندارید.
 

اما اگر دنبال یک اپلیکیشن وب‌گردی اختصاصی برای کار روی صفحه تلویزیون هستید ما این موارد را به شما معرفی می‌کنیم. اینها شاید به‌اندازه گوگل کروم امنیت و کارایی نداشته باشند اما بهتر از آن روی صفحه تلویزیون اجرا می‌شوند.
 

Open in Browser یک مرورگر سبک و ساده که برای استفاده در تلویزیون طراحی شده است.
 

Browser TV Web – BrowseHere از اسمش معلوم است که مخصوص تلویزیون‌های هوشمند و اندروید باکس‌ها طراحی و منتشر شده است.
 

TV Browser مرورگر ساده‌ای که هیچ عملکرد اضافه‌ای ندارد و یک انتخاب آسان برای کارهای روزمره استو 

 

فوتو گالری و اسکرین سیور Photo Gallery And Screen Saver 

 

فوتو گالری

 

تقریبن همه گجت‌های هوشمند یک برنامه پیش‌فرض برای نمایش عکس دارند اما باید ببینید که این اپ امکانات و قابلیت‌های به‌دردبخوری دارد یا نه. برنامه فوتو گالری و اسکرین سیور به‌صورت اختصاصی برای تلویزیون‌های هوشمند و صفحه‌های عریض بهینه‌سازی شده است و امکانات مختلفی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.
 

نمایش عکس‌ها و ویدئوها در حالت Daydream، اسکرین سیور، نمایش اسلایدی عکس‌ها و... از جمله قابلیت‌های این اپ زیبا و دوست‌داشتنی است.
 

این اپ می‌تواند عکس‌ها را تقریبن از هر منبعی بخواند: فلیکر، فیس‌بوک، گوگل فوتو، حافظه داخلی دستگاه، یواس‌بی و... هر محل ذخیره‌سازی فیزیکی یا ابری دیگری.
 

فوتو گالری و اسکرین سیور فیلتر نیست و می‌توانید پس از نصب، از قابلیت‌های مختلف آن استفاده کنید. 

 

ویک آن لن Wake on LAN 

ویک آن لن تنها برنامه اندرویدی است که پس از نصب روی اندروید باکس می‌تواند کامپیوتر شما را از حالت خاموشی خارج و روشن کند. 

اگر جزو کسانی هستید که از اپ‌هایی مانند کودی و پلکس روی اندروید باکس خودتان زیاد استفاده می‌کنید و کامپیوترتان درواقع حکم یک سرور برای تلویزیون هوشمند را دارد، حتمن با این مشکل زیاد روبه‌رو شده‌اید که پس از مدتی، کامپیوتر خاموش می‌شود.
 

ویک آن لن راهکاری برای این مشکل است و می‌تواند به‌صورت ریموت کامپیوترتان را روشن کند و پخش محتوا را با استفاده از آن دوباره شروع کنید.

این اپلیکیشن در حال حاضر فیلتر نیست.

 

برنامه‌های دیگر 

هنوز هم تعداد قابل‌توجهی برنامه ضروری برای نصب روی اندروید باکس وجود دارد که ما به آنها اشاره نکرده‌ایم. برنامه‌هایی مانند یوتیوب تی‌وی، اپل تی‌وی، آمازون پرایم، ساوندکلود و... 

این سرویس‌ها باتوجه‌به اینکه در ایران فیلتر یا تحریم هستند به‌راحتی خدماتشان را ارائه نمی‌دهند و برای وصل شدن به آنها احتیاج به نصب VPN روی اندروید باکس و خرید اشتراک از آنها خواهید داشت که کارهای راحتی نیست.
 

در عوض باید سراغ سرویس‌های ایرانی مانند آپارات و... برویم که قطعن بیشترِ کاربران اینترنتی به‌خوبی درباره آنها می‌دانند.
 

امیدواریم این مقاله به شما برای انتخاب و نصب ضروری‌ترین اپ‌ها روی اندروید باکس کمک کرده باشد. شما باتوجه‌به نیاز و کارهایی که با اندروید باکس و تلویزیون خودتان می‌کنید می‌توانید اپ‌های مختلفی را روی آن نصب کنید اما به نظر می‌رسد این لیست را حتمن باید داشته باشید! 

 

همچنین توصیه می‌کنیم مقاله بهترین اندروید باکس چه ویژگی‌هایی دارد را مطالعه کنید.

 

نتیجه‌گیری 

ما سعی کردیم در این مقاله تمام اپ‌های لازم و ضروری را برای نصب روی اندروید باکس به شما معرفی کنیم. قطعن تعداد و تنوع اپ‌های موردنیاز برای نصب روی اندروید باکس بیشتر از این است و هرکسی باتوجه‌به نیازها و علایقی که دارد سراغ اپ‌های مختلفی می‌رود.  

به‌هرحال این لیستی از بهترین و ضروری‌ترین اپ‌هایی است که باید روی هر اندروید باکسی آنها را داشته باشید. تعداد زیادی از این اپ‌ها در ایران با محدودیت و تحریم روبه‌رو است، برای اینکه موارد مشابه آنها را بشناسید و روی اندروید باکستان نصب کنید، مقاله ما را به‌صورت کامل بخوانید. 

  • ام ایکس پلیر MX Player 
  • اسلینگ تی وی SlingTV 
  • نتفلیکس Netflix 
  • پلکس Plex 
  • ایراسکرین AirScreen 
  • اسپاتیفای spotify 
  • توییچ Twitch 
  • کودی Kodi 
  • ایکس-پلور فایل منیجر X-plore File Manager 
  • اپتوید Aptoide 

نام و نام خانوادگی

کد امنیتی

captcha
refresh

متن پیام